Despre

"Adevărata operă de artă este umbra perfecțiunii divine"

Michelangelo Buonarroti

 

Opera de artă, de cele mai multe ori, exprimă un conținut inseparabil, în care viziunea artistului și elementele constitutive alcătuiesc un alt mod de materializare a realității.

În același timp, icoana oferă o altă dimensiune a spațiului sacru, și anume cea transcendentă, prin care Dumnezeu se descoperă omului, pe lângă arta laică care este substituită lumii efemere.

Am ales o varietate de forme artistice pentru a ne prezenta și a ne pune lucrările în corelație cu privitorul și viitorul comanditar.

Ungureanu Art Studio își propune să creeze o oglindă virtuală prin care să facă cunoscută arta iconografică, care este arta creștină a picturii icoanelor, dar și arta laică, ce exprimă o concretizare a frumosului în toate formele sale plastice, fie portret sau peisaj.

Având la bază studii superioare în domeniul artelor plastice, cât și a celor teologice, cu o bogată experiență de peste 10 ani în cadrul diferitelor șantiere de pictura murală și restaurare, dorim să oferim spre achiziționare lucrările pe care le realizăm în atelierul nostru.

Lucrăm cu pasiune, dar mai ales cu dăruire spre a lăsa mărturie valorile spirituale de tradiție ortodoxă, prin realizarea icoanelor și a picturii murale, dar și valorile artistice și tehnice ale artei laice.

Hai sa discutam despre proiectul tau!